- reklama- Oferowane stanowisko |
Zakres obowiązków |
Aparatowy tłoczni -ekstracji |
Koordynacja przebiegu procesu tłoczenia i degamingu oleju surowego. Nadzór nad pracą urządzeń sterowanych ze stanowiska pracy w sterowni komputerowej oraz nadzór nad pracą ekstrakcji. Utrzymanie porządku i czystości na stanowsiku pracy oraz na dziale tłoczni. |
Architekt |
Projektowanie, inwentaryzacja, koncepcja zagospodarowania, prace biurowe. |
Brygadzista/Koordynator |
Prace przy utrzymaniu zieleni, praca przy drogach. Nadzór i koordynacja działań w zakresie prawidłowego przebiegu pracy zespołu pracowników, organizacja pracy, nadzór podniesienie efektywności wykonywanej pracy, nadzór nad bezpieczeństwem BHP prowadzenie dokumentacji czasu pracy. |
Cieśla-dekarz |
Odczytywanie rysunków technicznych, budowa wieżby dachowej, krycie dachów (blachodachówka, blacha trapezowa dachówki ceramiczne, cementowe) wykonywanie obróbek dekarskich. |
Cukiernik |
Przygotowywanie surowców, sporządzanie ciast, kremów, obsługa maszyn i urządzeń, prace porządkowe. |
Doradca klienta w Placówce Banku |
Aktywne i efektywne pozyskiwanie klientów, analiza potrzeb klienta, oraz doradztwo w zakresie oferowanych usług i produktów bankowych, bezpośrednia i profesjonalna obsługa klientów w zakresie sprzedaży produktów bankowych, realizacja planu sprzedażowego, uczestnictwo w akcjach promocyjnych. |
Drwal / pilarz drzew |
Wycinka drzew, praca w lesie |
Fryzjer |
Strzyżenie, modelowanie, koloryzacja, czesanie włosów, praca na samodzielnym stanowisku. |
Handlowiec |
Sprzedaż detaliczna produktów leczniczych wyrobów medycznych, sprzętu ortopedycznego w sklepie specjalistycznego zaopatrzenia medycznego i zielarsko-medycznym. |
Instruktor nauki jazdy wszystkich kategorii |
Praktyczna nauka jazdy pojazdami odpowiednimi do danych kategorii prawa jazdy, istnieje możliwość przeszkolenia. |
Kelner |
Obsługa gości hotelowych podczas śniadań, obiadów, kolacji. Obsługa grup i konferencji |
Kelner |
Obsługa gości w restauracji |
Kelner |
Obsługa gości restauracji, sporządzanie napojów i drinków, obsługa kasy fiskalnej. |
Kelner-barman |
Obsługa gości w restauracji, przygotowanie restauracji – nakrycia stołów, przyjmowanie zamówień, przygotowywanie napoi w barze, drinków. |
Kelner/barman |
Obsługa klienta |
Kelner/sprzedawca |
Obsługa klienta |
Kierowca |
Transport pacjentów, zabezpieczenie pacjentów podczas transportu. |
18. |
Kierowca pojazdów ponadnormatywnych w ruchu międzynarodowym |
Transport ładunków ponadnormatywnych na trasach międzynarodowych. |
19. |
Kierowca samochodu ciężarowego |
Transport towarów na terenie kraju. |
20. |
Kierowca samochodu do pilotażu pojazdu z ładunkiem ponadnormatywnym |
Pilotaż pojazdu z ładunkiem ponadnormatywnym na trasach polskich i międzynarodowych. |
21. |
Kierowca-zaopatrzeniowiec |
Przygotowanie samochodu do jazdy, prowadzenie auta oraz dbanie o stan techniczny auta, prowadzenie dokumentacji związanej z używaniem samochodu, dokonanie niezbędnych |
22. |
Kierownik oddziału |
Nadzór nad pracownikami w oddziale i rozliczanie pracowników. |
23. |
Kosmetyczka |
Wykonywanie henny brwi i rzęs, zabiegi pielęgnacyjne twarzy, manicure, pedicure |
24. |
Kucharz |
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji. |
25. |
Kucharz |
Sporządzanie posiłków |
26. |
Kucharz |
Przygotowywanie posiłków wg karty dań. |
27. |
Kucharz |
Przygotowywanie potraw tradycyjnych i garmazeryjnych |
28. |
Kucharz – Pizzer |
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu. |
29. |
Kucharz w zakładzie garmażeryjnym |
Znajomość tradycyjnej kuchni polskiej, lepienie pierogów, naleśników itp. |
30. |
Kucharz/ka |
Przygotowywanie i dbałość o stanowisko pracy, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego. |
31. |
Magazynier |
Przyjęcie i wydawanie towrów z magazynu. |
32. |
Magazynier-kierowca |
Przyjmowanie i wydawanie towarów, dowożenie towaru do klienta. |
33. |
Majster robót drogowych |
Koordynacja prac i nadzór nad pracownikami przy utrzymaniu dróg asfaltowych, kamiennych i nieutwardzonych |
34. |
Manager |
Prowadzenie marketingu resaturacji Zajazd Uroczysko Sitaniec 206 |
35. |
Mechanik maszyn budowlanych |
Naprawa maszyn budowlanych |
36. |
Mechanik pojazdów samochodowych |
Naprawa samochodów osobowych. |
37. |
Mechanik samochodów ciężarowych |
Naprawa i konserwacja samochodów ciężarowych, diagnozowanie usterek. |
38. |
Montażysta mebli |
Przygotowanie mebli do montażu, montaż mebli u klienta, dopasowanie do pomieszczenia i wykonania mebli. |
39. |
Nauczyciel ekonomii |
Świadczenie usług edukacyjnych z tematyki ekonomicznej (przedmiot – działalność gospodarcza i usługowa w salonie kosmetycznym) |
40. |
Nauczyciel języka niemieckiego |
Nauczanie języka niemieckiego w gimnazjum oraz klasie 7 szkoły podstawowej. 12 godzin tygodniowo |
41. |
Nauczyciel przedszkola |
Prowadzenie zajęć dydaktycznych i opieka nad dziećmi uczęszczającymi do przedszkola. |
42. |
Nauczyciel wychowania fizycznego |
Prowadzenie zajęć z zakresu wychowania fizycznego. |
43. |
Operator koparki i koparko-ładowarki |
Obsługa koparki i koparko-ładowarki. |
44. |
Opiekun |
Prace społecznie użyteczne |
45. |
Opiekunka domowa |
Prace społecznie użyteczne |
46. |
Osoba sprzątająca |
sprzątanie marketu wewnątrz obiektu, mile widziane osoby z Zamościa lub okolic. |
47. |
Osoba sprzątająca |
Sprzątanie galerii wewnątrz obiektu handlowego, mile widziane osoby z Zamościa lub okolic. |
48. |
Pakowacz przypraw |
Pakowanie przypraw, dowóz zaopatrzenia. |
49. |
Pielęgniarka |
Opieka pielęgniarska całodobowa nad psychicznie chorymi mieszkankami Domu Pomocy |
50. |
Pielęgniarka |
Świadczenie usług pielęgniarskich |
51. |
Pielęgniarka |
Rejestracja pacjentów, zakładanie kart pacjentów, prowadzenie ewidencji kart, badania holterowskie EKG, asysta przy drobnych zabiegach. |
52. |
Pomoc kuchenna |
Krojenie warzyw, dbanie o porządek w kuchni, robienie sosów z pólproduktów. |
53. |
Pomoc kuchenna |
Pomoc w przygotowywaniu posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów. |
54. |
Pomoc magazyniera |
Rozładunek, załadunek towarów, przemieszczanie towarów. Obsługa klientów. |
55. |
Pomocniczy robotnik budowlany |
Montaż kominków |
56. |
Pomocnik cukiernika |
Dekorowanie tortów, ciast, wykonywanie ozdób z masy cukrowej, wypiek ciast i tortów. |
57. |
Pracownik administracyjno – biurowy |
Obsługa komputera, tworzenie dokumentacji biurowej, dokonywanie płatności finansowych, współpraca z podmiotami zewnętrznymi, wystawianie faktur, rozliczanie kierowców, inna zadania związane z bieżącą działalnością firmy. |
58. |
Pracownik ds. dociepleń |
Wykonywanie dociepleń budynków. |
59. |
Pracownik fizyczny |
Prace fizyczne przy produkcji opakowań tekturowych. |
60. |
Przedstawiciel handlowy |
Pozyskiwanie nowych odbiorców dla firmy, przyjmowanie zamówień od obecnych. |
61. |
Przedstawiciel handlowy |
Zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego) pozyskiwanie nowych klientów, raportowanie sprzedaży, obsługa klienta |
62. |
Ratownik wodny |
Obserwacja basenu, reagowanie na każdy sygnał wzywania pomocy, podejmowanie akcji ratowniczej, zapobieganie skutkom zagrożeń, przegląd stanu urządzeń i sprzętu, dbanie o bezpieczeństwo osób korzystających z basenu |
63. |
Recepcjonista |
Realizacja procedur zameldowania / wymeldowania gości. Rozliczanie, przyjmowanie i zarządzanie rezerwacjami. Informowanie o ofercie hotelu. Kompatybilne sprawdzanie razem z gościem na tablecie stanu poprawności rezerwacji. Tworzenie na tablecie raportów o stanie pokojów, np czy gość czegoś nie zostawił, nie uszkodził. |
64. |
Robotnik budowlany |
Wykonywanie prac ogólnobudowlanych, wykończeniowych. |
65. |
Specjalista ds administracyjno-gospodarczych |
Administrowanie nieruchomością. Zaopatrzenie techniczne. Gospodarka odpadami. Zagadnienia związanie z obroną cywilną. |
66. |
Specjalista ds kontraktacji i zaopatrzenia |
Wspólpraca z dostawcami warzyw i owoców. Zawieranie umów kontraktacyjnych z dostawcami surowca oraz ich rozliczanie. Monitorowanie dostaw surowca. |
67. |
Sprzątaczka |
Utrzymywanie czystości pomieszczeń. |
68. |
Sprzątaczka |
Sprzątanie pomieszczeń zakładu produkcji |
69. |
Sprzątacz/-ka |
Utrzymanie porządku i czystości w budynku i otoczeniu. Praca w systemie zmianowym 7.00-11.00; 19.00-23.00 oraz w sob-niedz. |
70. |
Sprzątaczka pomieszczeń |
Sprzątanie pomieszczeń biurowych (odkurzanie, ścieranie kurzy, mycie powierzchni płaskich). |
71. |
Sprzedawca |
Sprzedaż art. spożywczo-przemysłowych, obsługa klienta |
72. |
Sprzedawca |
Obsługa klienta |
73. |
Sprzedawca |
Obsługa klienta, sprzedaż asortymentu telefonii komórkowa. |
74. |
Sprzedawca |
Obsługa wagi, skanera, dbanie o ekspozycję towarów w sklepie. |
75. |
Sprzedawca florysta |
Sprzedaż towarów w kwiaciarni, produkcja bukietów, figurek gipsowych. Ukladanie wiązanek. |
76. |
Sprzedawca w branży mięsnej |
Sprzedaż mięsa, wędlin, drobiu. |
77. |
Sprzedawca w stacji paliw |
Obsługa klienta, dbanie o porządek |
78. |
Sprzedawca w stacji paliw |
Sprzedaż paliw, towarów spożywczych i przemysłowych, dbałość o ekspozycje promocyjne i czystość. |
79. |
Sprzedawca/cukiernik |
Ręczna produkcja lodów oraz krówki, obsługa klientów, kasy fiskalnej. |
80. |
Szef kuchni w zakładzie garmażeryjnym |
Nadzór nad produkcją garmażeryjną, znajomośc receptur kuchni polskiej, znajomość food-cost, planowanie produkcji, kierowanie zespołem |
81. |
Technik farmacji |
Realizacja recept, sprzedaż artykułów farmaceutycznych, obsługa lkienta, doradztwo w zakresie wyboru suplementów diety. |
82. |
Technolog |
Opracowywanie technologii produkcji – produkcja maszyn rolniczych. |
83. |
Telemarketer |
Konsultacja telefoniczna, informacje o produktach |
84. |
Trener |
Przeprowadzenie zajęć szkoleniowych z e-marketingu w liczbie 160 godzin w okresie styczeń/luty 2018r. |